fbpx

Tehetségeket keres a Bravogroup

Magyarország egyik legnagyobb hazai tulajdonban lévő vállalatcsoportja a fiatal tehetségek számára inkubátor-, és gyakornoki programot hirdetett meg, amelyekre online lehet jelentkezni a bravotalent.hu weboldalon.

„A Bravogroupnál a profilunkhoz méltóan elsődleges célnak tartjuk a fiatal, innovatív szemléletű generáció bevonását. Bízunk abban, hogy az új programjaink által a csapatunkat sok tehetséges és vállalkozó szellemű jelentkezővel bővíthetjük majd, valamint még jobban felhívhatjuk a figyelmet arra, hogy az intelligens jövő alapja a kreatív ötletekben és a nyitott gondolkodásban rejlik”

– mondta el Szórádi Bence, a Bravogroup Holding egyik vezetője.

Az inkubátor programot azoknak kínálják, akiknek innovatív vállalkozási ötleteik vannak, de a valódi üzlet elindításában segítségre van szükségük. Az ambiciózus jelentkezőket a Bravogroup fejlődési lehetőségekkel, mentorok támogatásával, megfelelő eszközökkel, valamint kiterjedt kapcsolatrendszerrel, infrastruktúrával és tőkével szeretné hozzásegíteni a sikerhez.

A gyakornoki program keretein belül a résztvevőknek lehetősége van csatlakozni egy olyan csapathoz, ahol olyan gyorsan fejlődő területeken dolgozhatnak, mint az IoT, az okos energetika vagy akár az okosotthonok világa. A jövő legújabb technológiáival rugalmas munkaidőben ismerkedhetnek meg, és akár a szakmai gyakorlatukat is eltölthetik a vállalatnál. A motivált gyakornokoknak a program eredményes elvégzése után lehetősége nyílhat arra is, hogy a cégcsoport állandó tagjává váljanak és hosszú távú munkalehetőséget kapjanak a Bravogroup Holdingnál.

Oszd meg ezt a hÍrt!

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Skip to content