fbpx

Mobiltelefon disztribúció

Cégcsoportunk a legjelentősebb mobilkészülék gyártók hivatalos magyarországi disztribútoraként a mobil készülékek legszélesebb választékát kínálja partnereinek.
Megbízhatóságunkat és stabilitásunkat 20 éves piaci tapasztalatunk, és évi több mint egymillió eladott telefon igazolja.
Az általunk forgalmazott mobil eszközök gyártói között megtalálható többek között: a Samsung, a Huawei, az Apple, a Nokia, és a Sony is.
Megrendelőink elégedettségét Magyarországon egyedülállóan nagy, folyamatosan frissülő raktárkészletünkkel, és az általunk kínált termékek rövid kiszállítási idejével garantáljuk.
Termékportfóliónkban alap-, közép- és felsőkategóriás hálózatfüggetlen készülékek, tabletek, valamint ezek tartozékai is megtalálhatóak.
Értéknövelt szolgáltatást nyújtunk, amelynek része a beszerzés, raktározás, értékesítés, szállítás, garanciális ügyintézés és online nyomon követés.

Modern technológiával felszerelt raktárunkkal, szinte korlátlan szállítói kapacitásunkkal felelünk meg a legnagyobb viszonteladói igényeknek is.

Partnereink

Keressem minket bizalommal!

Megszakítás