fbpx

Irodatechnika

A Bravogroup az ország egész területén nyújt nyomtató üzemeltetési szolgáltatást nagyvállalatok és szervezetek számára. Minden terhet leveszünk ügyfeleink válláról: szolgáltatásunk teljes körű, magában foglalja a berendezések beüzemelését, karbantartását, szervizelését, valamint az ezzel kapcsolatos ügyek intézését.

Menedzselt nyomtatási szolgáltatásainkkal célunk a hatékonyabb, költségtakarékosabb
megoldások biztosítása és ügyfeleink tehermentesítése.

Multifunkciós eszközök és személyi nyomtatók értékesítése mellett, szkennerek és 3D nyomtatók széles választékát kínáljuk egyszerűbb és komplexebb ipari ágazatban való felhasználásra.

Az ország egész területén kínálunk telepítési, üzemeltetési és karbantartási szolgáltatásokat.

Magas szintű szolgáltatásaink garantálásához elengedhetetlennek tartjuk a minőségi és megbízható eszközök használatát, így többek között a Kodak, a Kyocera, a HP, a Xerox, a Lexmark, a Ricoh és a Canon márkák készülékeit forgalmazzuk, üzemeltetjük.

Szakembereink az irodatechnikai eszközök teljeskörű karbantartását és szervizelését vállalják. Műszaki és technikai felkészültségünkkel, valamint a szükséges kellékanyagok biztosításával pedig hozzájárulunk az általunk forgalmazott berendezések zavartalan működéséhez.

Kérjen tőlünk ajánlatot!

Megszakítás