fbpx

Energiaellátás

Vállajuk energia ellátást biztosító rendszerek tervezését, kivitelezést és üzemeltetését. Megoldást nyújtunk szervertermek, vagy akár rendezvények biztonsági energiaellátására.

Gondoskodunk beltéri, kültéri vagy konténeres áramfejlesztős rendszerek kialakításáról, valamint az ezekhez szükséges kiegészítőkről, átkapcsoló automatikák, üzemanyag tartályok vagy automatikus utántöltő rendszerek biztosításáról.

Márkafüggetlenül, több gyártó termékeit felhasználva rugalmasan konfigurálható és személyre szabható szünetmentes berendezéseket állítunk össze ügyfeleink igényének megfelelően.
Az eszközök tervezésén, telepítésén túl üzemeltetési megoldást nyújtunk. Igény esetén a biztonsági áramellátó rendszerek felügyelet nélküli működtetéséhez szükséges automatikát is biztosítjuk.

A kritikus fontosságú rendszerek, mint a pénzintézetek, online szolgáltatók, call centerek, a telekommunikációs társaságok vagy a folyamatos üzemű nagy gyártósorok számos olyan technológiával rendelkeznek, amelyek kulcsfontosságúak egy vállalat sikeres működéséhez, így leállásuk vagy szünetelésük nagy mértékű és hosszútávú problémákat okoznak.

Az áramellátási problémák okozta károk megelőzése érdekében professzionális, szünetmentes áramforrás biztosításával képesek vagyunk nagy teljesítményt igénylő ipari, mezőgazdasági rendszerek védelmét is kivitelezni.

Kivitelezéseink során teljes menedzselést vállalunk, amely egyebek mellett kiterjed a gépalapok elkészítésére, a logisztikára, a szükséges épület átalakításokra, az üzemanyag utánpótlásra, vagy a füstgáz elvezetésére is.

Az elmúlt években áramellátó rendszereket biztosítottunk többek között az Audi Hungária, a CIB Bank, a Bosch, az Electrolux, valamint a Fina Vizes Világbajnokság számára is.

Fő tevékenységeinkhez kapcsolódóan további szolgáltatásokat is nyújtunk: szünetmentes áramforrások rendszeres karbantartása, folyamatos ügyeleti szolgáltatás, áramfejlesztő szerviz, valamint eszközök bérbeadása.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Megszakítás