fbpx

Vizuáltechnika

A tevékenységeink között kiemelt helyet foglal el a vizuáltechnikai üzletág. Bár egy kijelzőt bárki meg tud vásárolni, a vizuáltechnika több ennél, komplex megoldások összessége, mely a céges dizájnba illeszkedve ötvözi a legmodernebb megjelenítési és figyelem felkeltési megoldásokat. Folyamatosan bővülő kínálatunknak köszönhetően számos területen biztosítunk korszerű megoldásokat, kezdve egy iroda vagy tárgyalóterem modernizálásától, a marketing jellegű megjelenésekig.
Cégünk a legmodernebb, legpraktikusabb tárgyaló- és konferenciatermi berendezések szállítását vállaja. Az ügyfelek igényeinek megfelelően méretezett és számukra ideális fényerejű, felbontású és csatlakozású kivetítőket telepítünk, legyen szó akár projektorokról, interaktív táblákról vagy LED/OELD kijelzőkről.

A megbízóink számára a legjobb megoldáscsomagokat állítjuk össze a tárgyalótermekbe, konferenciatermekbe, üzleti kirakatokba, rendezvényekre, részleteiben bemutatva a felszerelés, a vetítés és üzemeltetés lehetőségeit.

Digital Signage megoldásaink segítségével, akár több száz végponton is kezelhet digitális tartalmakat. A kijelzőkön tetszőlegesen megszabhatja, hogy mely részén, mikor, milyen tartalom jelenjen meg, mely tartalmak jöjjenek az adott helyszínről (pl. sorszámok, nyitva tartás) és mely tartalmak a központból.

Cégünk komoly tapasztalattal rendelkezik az oktatástechnika (interaktív tábla, vetítővászon, projektor, interaktív oktatástechnika, LCD TV, plazma TV), a rendezvénytechnika (hangtechnika, látványtechnika, dekorációs fal, living surface) a marketing vizualizáció és információs rendszerek (digital signage, interaktív információs pult, plazma fal, interaktív kirakat, maszkolt vetítés, touchscreen megoldások) területén.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Megszakítás