fbpx

Világítástechnika

Vállalatcsoportunknál professzionális és minőségi világítástechnika kialakítását vállaljuk, a belépőszinttől egészen a komplex, ipari világítási rendszerekig.
Fiatal és újításra nyitott mérnökcsapatunk innovatív technológiákat alkalmazva, az ügyfelek igényei szerint tervez és valósít meg komplex megoldásokat.

Több mint egy évtizedes piaci jelenlétünk során több mint 100 sikeres projektet valósítottunk meg, gondoskodva többek között a Costa Coffee, a Danubius Hotels Group, a Magyar Telekom, az iStyle, és a Praktiker épületegységeinek világításáról is.

Elsődleges célunk az, hogy megbízóink számára a lehető leghatékonyabb, legtakarékosabb, és legmegbízhatóbb világítási rendszereket hozzuk létre, ügyelve az esztétikai minőség megteremtésére.
Munkánk során többek között költséghatékony és környezetbarát LED-technológiákat alkalmazunk ipari, üzleti, irodai, otthoni, vagy akár vendéglátói felhasználásra is, amelyek komfortos és a környezethez illő optimális fényt biztosítanak.
Kreatív okosvilágítások kialakításakor többek között a Philips Hue fényforrásokat alkalmazzuk, amelyek okostelefonra telepített ingyenes alkalmazással és könnyű vezérelhetőséggel teremtik meg a távolról is működtethető, hangulatos és intelligens szolgáltatást.
A világítástechnikai rendszerek kivitelezése és fejlesztése mellett felmérések, műszaki tanácsadás, világítástervezés, komplex számítások, ajánlatok elkészítésével, valamint költségmegtakarítás alapú ESCO finanszírozással könnyítjük meg ügyfeleink beruházását.

Partnereink

Forduljon hozzánk bizalommal!

Megszakítás