Tárolókapacitást növel a DocuDepo

A vállalat 2017 februárjában új, közel 50%-kal nagyobb irattárba vonta össze tevékenységét a hatékonyabb működés érdekében.

A Bravogroup Holding irattári és dokumentumkezelési szolgáltatásokat nyújtó vállalata, a DocuDepo a szadai ipari parkban, egy 5800 négyzetméteres, további bővülési lehetőséget is kínáló telephelyen folytatja tevékenységét. A cég korábbi – összesen 4000 négyzetméternyi – pomázi és dunaharaszti raktárainak kapacitásait vonja össze a költözésnek köszönhetően.

„A DocuDepo 2007 óta szolgálja ki ügyfeleit korszerű és biztonságos nagyvállalati irattárolási és dokumentumkezelési megoldásokkal. Célunk, hogy az új telephelyen még hatékonyabban működhessünk amellett, hogy további bővülési lehetőségeket aknázhatunk ki”

– mondta el Nagy Patrícia a Docu Depo Kft. vezetője.

A DocuDepo a dokumentumkezelési munkafolyamataink részeként piaci- és közintézményi ügyfelei számára lehetővé teszi nagy mennyiségű irat helytakarékos és folyamatosan felügyelt, biztonságos tárolását, illetve lehetővé teszi az iratokba történő folyamatos betekintést.

Az új telephely címe: 2111 Szada, Ipari park út 23.

Oszd meg ezt a hÍrt!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Skip to content