Kiskereskedelem

A Bravogroupnál kiskereskedelmi bolthálózatok professzionális kiépítésével és működtetésével foglalkozunk országszerte.

Megbízhatóságunkat és szakmai hozzáértésünket közel 30 éves tapasztalatunkkal, 200 kollégánkkal, valamint 35 sikeresen kialakított és üzemeltetett budapesti és vidéki üzletünkkel garantáljuk.

Célunk, hogy üzleteink és az általunk kínált termékválaszték egységes arculatát megteremtsük, biztosítva ezzel az optimális márka-képviseletet ügyfeleink számára.
Versenyképességünk és mobilitásunk folyamatos fenntartását a meghatározó franchiseként való működésünk teszi lehetővé.

Szoros együttműködéseinknek köszönhetően képesek vagyunk a nagyvállalatok számára is gyorsan és hatékonyan, minőségi brand store-t létrehozni és üzemeltetni.

Tevékenységünk során Telenor, Samsung brand store-ok és szervizek, valamint Lego márkaboltok megvalósításáról gondoskodtunk.

Telenor üzleteinkben a XXI. század egyik legkorszerűbb telekommunikációs szolgáltatásaival és eszközeivel ismertetjük meg a meglévő és leendő ügyfeleinket. Kollégáink feltérképezik az ügyfelek digitális élethelyzetét és olyan testre szabott megoldásokat ajánlanak, melyek megkönnyítik a modern kommunikációs csatornákban rejlő lehetőségek kiaknázását. A szolgáltatások mellett kiemelt figyelmet fordítunk a mobil kommunikációs eszközök és azok tartozékainak széles választékára is.
telenor_business

Samsung Experience Store-jainkban az eredeti gyári készülékek és a kiegészítők széles kínálata mellett prémium terméktámogatást és szakképzett ügyfélfogadást, szervizhálózatunkban pedig teljes körű szervizszolgáltatást, tanácsadást és tartozékok nagy választékát nyújtjuk.

Partnereink: Telenor, Samsung, LEGO

Keressen minket bizalommal!

Skip to content