fbpx

IT hálózatépítés és üzemeltetés

Vállalatunk a modern informatikai világhoz alkalmazkodva hálózati és infrastruktúra építési megoldásokat kínál a hatékony és problémamentes információáramlás biztosításáért.
Megbízható gyártói kapcsolatainkkal, valamint professzionális mérnöki és tervezői szakértelmünkkel garantáljuk komplex tevékenységeink eredményességét.

Az elmúlt évek során ügyfelünk volt többek között a Magyar Államkincstár, a Continental, a Bosch, a Richter Gedeon és a Szerencsejáték Zrt. is.

Célunk az, hogy szolgáltatásainkkal költséghatékony és biztonságos információkezelést tegyünk lehetővé megbízóinknak.
Magas színvonalú adatközponti megoldásokat nyújtunk ügyfeleinknek vezetékes, WAN vagy vezeték nélküli hálózatok területén a tervezéstől, kivitelezésen át az üzemeltetésig. Az IT rendszereket fenyegető kockázatok ellen biztonsági szolgáltatásokat nyújtunk: sérülékenység elemzés, jogosultságok és hozzáférések folyamatos ellenőrzése és központi kezelése.
Az infrastruktúra kiépítésén belül foglalkozunk réz alapú és optikai hálózatokkal, meglévő vagy új rendezők kialakításáról, valamint alapépítmények, nyomvonalak létrehozásáról, és az ezekhez kapcsolódó kültéri munkálatok elvégzéséről.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Megszakítás