fbpx

IT biztonság

A Bravogroup cégcsoportnál hosszútávon is fenntartható és teljes körű információbiztonsági megoldásokkal állunk a vállalati ügyfelek rendelkezésére.

Tevékenységünk célja a megbízóink üzleti adatainak, szellemi termékeinek és ügyféladatainak magasfokú védelme.
A legelismertebb nemzetközi gyártók termékeit és innovatív megoldásait felhasználva érjük el eredményeinket.
Szolgáltatásaink kiterjednek többek között a hálózatbiztonság, a kibervédelem, valamint a jogosultság és hozzáférés menedzsment területére is.
Az információbiztonsági rendszerek alapját képező hálózati infrastruktúrához kapcsolódóan gondoskodunk hálózati szegmentációról, határvédelmi technológiákról, e-mail és web szűrésről, VPN-ről és biztonságos DNS/DHCP rendszerekről is.
A fejlettebb vagy akár ismeretlen technológiai támadások észlelésére és kezelésére egyebek mellett az alábbi megoldásokat alkalmazzuk: új generációs határvédelmi rendszerek, hálózati forgalom elemzés, végpont védelmi rendszerek, integrált sérülékenység-, fenyegetés- és biztonsági szabályzat-menedzsment rendszerek.
Célzott kibertámadások esetén a leghatékonyabb elhárítás és felderítés érdekében biztonsági elemző rendszereket nyújtunk, a SOC (Security Operation Center), a CDC (Cyber Defense Center), vagy a CSIRT (Cyber Security Incident Response Team) szervezetek létrehozásával.

Keressen minket bizalommal!

Megszakítás