fbpx

Irodabútor

Egy iroda funkcionális kialakításánál kiemelten fontos szerepe van a munkakörnyezet jól átgondolt megtervezésének, továbbá a bútorok és egyéb berendezési tárgyak ergonomikus elhelyezésének. Rendkívül fontos a rendelkezésre álló terek minél hatékonyabb kihasználása és az egymástól eltérő funkciójú helyiségek megfelelő elhelyezése oly módon, hogy az maximális élhetőséget és használhatóságot biztosítson.

Cégünk korszerű és kényelmes irodai környezet kialakításával, innovatív és ergonomikus bútorok forgalmazásával foglalkozó, magyar tulajdonú vállalat. Kínálatunkat elismert nemzetközi és hazai gyártók magas minőségű termékei alkotják, melyekre több év garanciát vállalunk. Gyártóink között olyan neves cégek szerepelnek, mint a Furniko, ProfiM, Klöber, LD seating, Gaber.

A kész megoldások mellett egyedi bútorok tervezését és gyártását is vállaljuk. Ügyfélkörünkben megtalálhatók a legnagyobb nemzetközi cégek, bankok, biztosítók, továbbá minisztériumok és államigazgatási szervek.

Szakmai tapasztalatunkat igazolja, hogy 2017-ben az Év irodája versenyen döntős helyezést értünk el.

Ha Ön is ilyen modern és korszerű irodára vágyik, forduljon hozzánk bizalommal.

Az alábbi területek berendezésében kérhet tőlünk segítséget: recepció, iroda, call center, kollaborációs terek, regenerációs helyiségek, étkező és pihenő, tárgyaló, technikai pont.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Megszakítás