fbpx

Az Év Irodája 2021: Két irodánk is a nyertesek között!

,,Sokszínű és változatos közösségi terek, hatalmas lounge zónák, dolgozói jóllét és fenntarthatóság, formálódó hibrid modellek – ezek jellemzik a legújabb hazai irodákat, amelyek már a járvány utáni munkakultúrát jelenítik meg.”

Ez áll a Realista sajtóközleményének bevezetőjében, melyben lerántják a leplet az áprilisi Az Év Irodája 2021 díjátadó nyerteseiről.

Ezúttal 2 olyan iroda is versenybe szállt a legjobb irodának járó címért, melyeket a Bravosincord segített megtölteni a 21. századi elvárásoknak megfelelő, funkcionálisan és megjelenésükben is kiemelkedő bútorokkal.

Büszkék vagyunk rá, hogy mindkét iroda díjazásban részesült:

Az Év Irodája Kisvállalati Díj: Trenkwalder Hungary


A helyszín kiválasztása során fontos szempont volt a vállalat számára, hogy mind funkciójában, mind megjelenésében egy a jelen igényeinek megfelelő, magas színvonalú új irodát biztosíthassanak ügyfeleik és kollégáik számára. Így esett a választásuk a Váci úton található Balance Office Parkra. A több mint 1000 négyzetméteres, új funkciókkal bővített irodáját 2021 nyarán vehette át a magyarországi csapat.

Az irodáról itt írtunk bővebben:

https://bravosincord.hu/design-es-funkcio-kez-a-kezben-ceges-szinekben-tundokol-a-trenkwalder-uj-irodaja/


Az Év Irodája Különdíj 2021: Starters E-Components Generators Automotive Hungary Kft.


A SEG Automotive Hungary Kft. a SEG Automotive cégcsoport tagja, mely világszerte 16 telephellyel és több mint 7000 fős nemzetközi csapattal rendelkezik. A magyar vállalat autóipari termékek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik Miskolcon. Az itt készült önindítókat és generátorokat világszerte szállítja kiváló minőségben partnereinek, innovációi jelentős mértékben hozzájárulnak a cégcsoport nemzetközi technológiai vezető szerepéhez.

A 2021-ben megépült új gyártócsarnokhoz kapcsolódóan egy 8800 négyzetméteres iroda is kialakításra került. Az új irodaház kétszintes elrendezésű, melynek földszintjén egy több mint 500 négyzetméteres kantin is helyet kapott.

A S.E.G.A. irodájáról korábban szintén írtunk a blogunkon:

https://bravosincord.hu/tokeletes-osszhang-8800-negyzetmeteren-egyszerre-stilusos-es-praktikus-a-s-e-g-a-uj-irodaja/


Gratulálunk nekik és minden csapatnak, akik munkájukkal hozzájárultak ezeknek az irodáknak az elkészüléséhez!

Oszd meg ezt a hÍrt!

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Megszakítás