fbpx

Adatközpontok

Küldetésünk, hogy a magyar piac meghatározó szereplőjeként ügyfeleink megbízható partnerei legyünk adatközpontjaik tervezésében, kialakításában, üzemeltetésében, folyamatosan optimalizált, korszerű megoldásokat biztosítva.

Megoldásaink tervezésekor nagy hangsúlyt fektetünk az üzleti elvárásoknak megfelelő, hiba- és katasztrófatűrő, nagy rendelkezésre állású architektúrák tervezésére és az időtálló szakmai megoldások kiválasztására.

Gyártói minősítésekkel elismert, naprakész tudással rendelkező szakembereink segítségével a hagyományos géptermi környezetektől a felhős megoldásokon keresztül, a hibrid kialakítás megvalósításáig minden megoldásban partnerek vagyunk.

Ezen komplex megoldások üzemeltetésében, üzemeltetés támogatásában nyújtunk segítséget a legelemibb hardver hibák elhárításától kezdve az összetett szolgáltatások rendelkezésre állásának biztosításáig.
Portfóliónkat gyártó partnereinkkel szoros együttműködésben alakítjuk ki. Szerver, tároló, mentő-, és kliens oldali megoldásainkat a HP, HPE platina partnerként valósítjuk meg. Virtualizációs és felhő alapú technológiákban VMware, open source és Microsoft termékekkel és szolgáltatásokkal dolgozunk. Hardver konszolidációs platformként mindig gyártó partnereink legmodernebb megoldásait választjuk, jelenleg a HPE Nimble Storage és HPE Synergy eszközeit. Helyi gépteremben is elérhetővé tesszük az eszközök használatarányos fizetési konstrukcióját a HPE Greenlake szolgáltatása segítségével.
A költséghatékony üzemeltetés érdekében folyamatos monitorozást és arra épülő optimalizációt végzünk, a Microsoft System Center termékcsalád, Azure felügyeleti megoldások, a Nagios/Icinga és a VMware vRealize Operations segítségével. Mentési és archiválási megoldásaink Veeam, CommVault, ArcServe és Data Protector alapúak.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Megszakítás