A Bravolight végezte a Praktiker áruházak világítás-korszerűsítését

A Praktiker évtizedek óta jelentős szereplő a barkácsáruházak piacán, és Magyarországon összesen 20 nagy területű áruházzal rendelkezik. A vállalat a közelmúltban hajtott végre jelentős világításkorszerűsítést üzleteiben, aminek megtervezésével és kivitelezésével a Bravogroup világítástechnikai megoldásokat szállító cégét, a Bravolight-ot bízta meg.

A projekt keretében a Bravolight mérnökcsapata országszerte 13 Praktiker áruház teljes világításkorszerűsítését tervezte és valósította meg. A felújított világítással rendelkező üzletterekben immár sokezer takarékos és tartós Philips LED fénycső, Philips Csarnokvilágító LED fényforrás és Philips LED mélysugárzó, valamint Philips Ledinaire por- és páramentes lámpatest szolgáltatja a fényt. Általános igény az áruházak részéről a megfelelő világítás, mivel az nagyban elősegíti a kiállított termékek értékesítését, ugyanakkor pozitívan befolyásolja a munkatársak komfortérzetét is. Utóbbiakon felül a minőségi PHILIPS LED megoldás természetesen jelentős megtakarítást is eredményezett.

A Bravolight világítástechnikával foglalkozó csapata közel 10 éves múlttal és jelentős szakmai tapasztalattal új, tőkeerős háttérrel, a 35 éve a piacon lévő Bravogroup tagjaként működik. A fiatal és újításokra nyitott mérnökcsapat az ügyfelek igényei szerint alakított megoldásokat kínál a belépőszinttől egészen a komplex, intelligens, LED világítási rendszerekig.

Oszd meg ezt a hÍrt!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Skip to content