fbpx

A Bravolight a IV. Energiahatékonysági Szakmai Fórumon

November 6-án a Bravogroup Holding világítástechnikai projektekkel foglalkozó tagja, a Bravolight részt vett a IV. Energiahatékonysági Szakmai fórumon. A BKV Zrt. évek óta elhivatottan törekszik az energiamegtakarításra, illetve a megújuló/alternatív energiaforrások felhasználására, amely tevékenysége a rendezvény központi témáját képezte. A Társaság a workshopra a világítástechnikai szolgáltatásokat nyújtó vállalatok közül kizárólag a Bravolight-ot hívta meg, amely a kiemelkedő energiahatékonysági szakértelmének köszönhetően lehetőségek kapott arra, hogy előadást tartson a Fórumon.
A szakmai rendezvény előadásai bemutatták a Társaság munkatársainak azokat a területeket és eszközöket, amelyek bevonásával a BKV Zrt. igyekszik megvalósítani fő energiahatékonysági célkitűzéseit.

A Bravolight képviseletében Szórádi Bence, a Bravogroup Holding egyik vezetője prezentált a világítástechnikában rejlő legújabb technológiai lehetőségekről. Az előadás részletesen kitért arra, hogy a különböző LED megoldások energiahatékonysági szempontból milyen előnyökkel rendelkeznek, illetve milyen mértékű költségmegtakarítások valósíthatók meg a világításkorszerűsítések, vagyis a hagyományos lámpatestek LED-es megoldásra cserélése által.

Oszd meg ezt a hÍrt!

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Skip to content