BRAVOGROUP

RÓLUNK

Irodatechnikai megoldások és szolgáltatások,
Magyarországon

A Bravogroup 35 éve stabil pont a magyarországi üzleti életben

A Bravogroup egy jelentős magyar magánkézben lévő vállalatcsoport. A piacain meghatározó szereplőként a Bravogroup több mint 600 kollégája 15 cégben nyújt teljes körű irodai-, mobil- és informatikai szolgáltatásokat több ezer elégedett ügyfelének.

A Bravogroup Holding Magyarország egyik legnagyobb magántulajdonban lévő infokommunikációs vállalkozása. A vállalatcsoport cégfilozófiája az elmúlt 25 év tapasztalata alapján:

  • több lábon állás,
  • minden egyes vállalkozás önmagában történő megítélése,
  • és jövedelmezőségének biztosítása, folyamatos növekedés mind cégeken belül, mind új tevékenységek beindítása révén.

Növekedés és eredmény-központúság

A folyamatos - kiegyensúlyozott - növekedésben hiszünk. Ha egy cég nem megy előre, előbb-utóbb visszafejlődik, mert nem tud megfelelő teret biztosítani fejlődő, tehetséges munkatársainak. Mindemellett az üzlet nem önmagáért van, hanem a hosszú távú, a kockázatokat is megfelelően kezelő nyereségtermelésért. Ameddig minden egyes üzletkötésünk fedezetet és minden üzletágunk nyereséget termel, addig bizakodva növekedhetünk. Mindezt úgy valósítjuk meg, hogy ügyfeleinknek versenyképes árakat, személyre szabott kiszolgálást, munkatársainknak vonzó munkahelyeket kínálunk. Pénzügyi függetlenségünket és stabilitásunkat fontosságban a növekedés elé helyezzük.

Józan ész, mint vezérlő elv

A józan ész követése határozza meg lépéseinket. Hiszünk abban, hogy döntéseinket körültekintő számításokra, és informáltságunkra alapozhatjuk, igyekszünk elkerülni az érzelmi alapú döntéseket.

Kezdeményezés és következetesség

Sorsunk a saját kezünkben van, éppen ezért nem hivatkozhatunk a külső körülményekre. Meg akarjuk érteni a körülöttünk lévő világot, és döntéseinket saját tapasztalataink és következtetéseink alapján hozzuk meg. Nem célunk a gyorsan múló divathullámok és rövidéletű sémák átvétele. Felkészülten állunk bármilyen feladat elé, és minden szituációra inkább megoldandó feladatként, mint problémaként tekintünk.

Nyíltság, bizalom és átláthatóság

Munkatársainkat és üzleti partnereinket folyamatosan, nyíltan tájékoztatjuk a vállalatunknál bekövetkezett lényeges fejleményekről, ezáltal teremtjük meg a megbízható együttműködés alapjait. Munkatársaink véleményére kíváncsiak vagyunk, az egymásról alkotott véleményt rendszeresen, és érdemben visszacsatoljuk. A hibákból tanulunk és levonjuk, majd alkalmazzuk a tanulságokat.

Megbízhatóság, hitelesség

Egymás közötti és a partnerekkel folytatott együttműködés során is a kölcsönösen becsületes magatartást alapvető feltételnek tartjuk. Csak azt ígérjük meg, amit be is tudunk tartani, ígéreteinket kötelezettségnek tekintjük.

Tulajdonosi kör

A Bravogroup Holding tulajdonosai (közvetlen vagy közvetett tulajdonlással) kizárólag a cégcsoport irányítói. A holdingnak jelenleg 12 tulajdonosa van, Lakatos Péter (LPH kft.) tiszteletbeli elnök, Lakatos István vezérigazgató (Iker Invest Kft.), továbbá Kucska Árpád és Potoczky Csaba divízió vezetők, akik a cég alapítása óta, immáron több, mint 25 éve dolgoznak a társaságnál, együttesen 75% feletti befolyással rendelkeznek. Az alapítók szándéka, hogy a csoport növekedésével párhuzamosan – a feltörekvő friss generáció képviselőivel – bővítsék a tulajdonosi kört.